Първата дама Деси Радева има син Страхил  от първия си

...
Първата дама Деси Радева има син Страхил  от първия си
Коментари Харесай

Деси Радева натири кандидат-снаха със скандално минало (Снимки):

Първата дама Деси Радева има наследник Страхил  от първия си брак с депутата-социалист Георги Свиленски. Като всяка майка, президентшата ревностно пази сърцето на първородната си рожба от несъответствуващи женски домогвания.

Поредна кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, откакто майка му не одобрила нейната недобра известност.

 Страхил Свиленски

Става дума за моделката Силвия Юрукова, която се прочу в светското пространство със скандалните си изцепки под въздействието на алкохол в къщата на „ Биг Брадър “, както и с еротичните си фотосесии. Двамата със Страхил имаха спекулация, почнала в обществените мрежи, където се срещнали.

 Силвия Юрукова

Преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснаха в интернет техни персонални кореспонденции, в които се прецизират по кое време ще се срещнат и си разменят благи любовни реплики. След като те стигнали и до Радева, тя обширно проучила възлюбената на сина си и не останала по никакъв начин удовлетворена от нейната обществена популярност. Така незабавно се намесила в връзките им и към днешна дата всичко сред Силвия и Страхил е предходна история, като двамата даже не са съхранили другарството си в обществените мрежи. Изтрили са се и оттова вечно, като не е ясно дали в обкръжението на сина на първата дама понастоящем има нова атрактивна девойка.

След като през предходната година Свиленски-младши се дипломира като бакалавър по бизнес администрация в влиятелния университет в „ Маунт Мърси “ в щата Айова в Америка, той продължи да живее зад Океана.

 синът на Деси Радева

Страхил не е вписал в биографията си дали сега е в развой на проучване на магистратура и в каква компетентност е тя, в случай че е решил да вземе и по-горна степен за висше обучение. Веднага след дипломирането си наследникът на първата дама не поискал да си търси позиция в областта на бизнеса, а траял да се развива в региона на по-голямата си пристрастеност – волейбола. Вече втора година той е асистент-треньор на женския отбор в неговия университет, за което получавал отлична заплата.

Преди да замине за Щатите, Страхил бе измежду младите волейболни очаквания на „ Левски “, а след това стана и найголямата звезда на университетския отбор, като два следващи пъти получи почетни награди за състезател на годината. Малко преди да завърши с образованието си, синът на Радева бе споделил, че имал желание да се прибере в Европа и да продължи със спортната си кариера, като стане част от някой от класните европейски тимове. Впоследствие обаче решил, че в Америка има по-големи шансове за развиване. Макар да се усеща като измежду свои в Щатите, той избира дамите до него да са българки и до момента не е запознавал майка си със снаха чужденка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР